lauantai 11. helmikuuta 2012

Pöllöjä, pöllöjä

Joskus kun etsii jotain korunosaa, ei sitä tahdo löytyä mieleistä mistään. Ei vaikka kuinka kaivaisi kaikki korutarvikeliikkeet, kirpparit ja omat varastot.
Joskus käy taas toisinpäin, tarjontaa on niin paljon, ettei millään pankkitili anna myöten ostaa joka lajia. Näin kävi, kun etsin pöllöjä korvakoruja varten. Olipa vaikea valita monien erikokoisten, -väristen ja - mallisten valikoimasta ne parhaat. Mutta kun kaikkia ei vaan voinut ostaa, ei ainakaan sillä kertaa. 
Käytän korvakoruissa eniten hopeanvärisiä tai antiikkihopeanvärisiä osia. Kaipa se on se minun harakkuuteni.
Tärkeintä kuitenkin on, että osissa ei ole nikkeliä eikä lyijyä. Nykyään jotkut myyjät ilmoittavat myös, että tuote ei sisällä kadmiumia. Se on myös raskasmetalli.

Tässä esittäytyvät minun valintani pöllöjen parveen. Neljäntenä parvessa olevat pöllöt ovat jotenkin ujoja, niistä ei saanut kunnollista kuvaa millään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...