lauantai 2. maaliskuuta 2013

Rintarossi - kynsilakkakoru

Tein eilen illalla tämän rintarossin, ystävälle Naistenpäivälahjaksi. Täytyy varmaan tehdä toinenkin versio, sillä tämä ei nyt ihan vastaa sitä saajalta saamaani värimaailmaa. Tuota pronssinväristä kynsilakkaa lorahti vähän turhan iso pisara. Vielä on tekniikassa opittavaa.

Muokkasin tätä tekstiä lauantai-iltana, sillä halusin mukaan kuvan, jossa on kupukin liimattuna. Alimmainen kuva on kuivasta mutta kuvuttomasta rintakorusta.

Muoks. niinhän siinä kävi, että tämä koru lähti uuteen kotiin.4 kommenttia:

 1. Todella kauniita koruja, kuten sinulla pruukkaa aina olemaan. Käsitänkö oikein ettei näissä ole kuin rossiin tiputettua kynsilakkaa jota sekoitettu kuvioksi? Mitä päällyslakkaa käytät? Nämä on niin kauniita että meinaa itsekin haluta kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikein käsitit. Kynsilakan kuivuttua päälle liimataan silikonia käyttäen kupu, ei siis ole mitään päällyslakkaa. Nämä kaksi rintarossia kuvasin ilman kupua, ajattelin värien pääsevän paremmin esille.

   Poista
 2. Huu... alkaa kuulostaa niin ammattimaiselta ettei taida luonnistua. Enkä ole esteriinassa ja villihelmessä kyllä kupujakaan huomannut. On se silti hienoa että toiset osaa -ja ihan kotioloissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole ammattimaista lainkaan :)) Suomesta ei juurikaan löydy tarvikkeita noihin koruihin. Paitsi tietty niiltä ihmisiltä, jotka pitävät kynsilakkakorukursseja.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...