maanantai 13. toukokuuta 2013

10 000 kävijän rajapyykki lähestyy

Ja sehän tietää arpajaisia. Kirjoitteleppa jokin pieni kommentti ja osallistut arvontaan. Jos olet lukijani niin sitten sinulla on kaksi arpaa arvonnassa. Laita jokin tunniste, että tiedän kuka olet... tai miten sinut löydän.

Aikaa on sunnuntaihin 19.5.2013 kello 22.00 asti.

20 kommenttia:

 1. Kisusi ovat ihania ja hauskat nuo jätski-korvikset :) Harmi, kun en itse pysty pitämään korviksiä. Lukijasi olen ja minut löytää Neulomosta :) Onnea isoista lukijamääristä ja kiva, kun palasit Neulomoon!

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo sinun kisusi ja lukijasi olen ja minut löytää neulomosta ertzutomaatin nimellä ja myös ertzulinhullutukset blogista

  VastaaPoista
 3. Onnea blogille merkkipäivänä. Herkulliset nuo jätskikorvikset:-;) (tuo kuvaa, että kuola valuu suupielestä).

  Terkuin Mammukka Neulomosta

  VastaaPoista
 4. Sibyllakin tietysti haluaa kasvattaa sun mittaria 9933 on vielä mittarin lukema eli ihan vielä 10000, mutta kohta varmaa on :)

  VastaaPoista
 5. hmm..KissaLAAKSOSSA sinua kaivattiin lauantaina. pari jäi ilman odottamiaan herkkuja, mut pistäppä mietintään päivää, niin palataan ...Ellei sitten onni suosi ja saan tavata jännityksellisissä merkeissä ;)

  VastaaPoista
 6. Ooh, hienoja koruja. Ihastuin sinun pitsimäisiin (puisiin) korvakoruihin. Rakastan koruja, mutta olen laiska käyttämään niitä.
  Osallistun kahdella arvalla ja toivon sinulle oikein hyvää jäätelökesää herkullisten jäätelökorujen kera. :)

  VastaaPoista
 7. Moi!
  Kahdella arvalla mukaan, koska olen myös lukijasi. Aina innolla odotan, että mitä uutta olet tehnyt. Korviksien omistajat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Paljon onnea suuresta kävijämäärästä. Minulla on vielä vähän matkaa tuohon lukemaan.

  VastaaPoista
 8. Ihanan paljon vierailijoita käynyt hänella sanoo hän ja kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 9. KiitosKirsi taas kun piristät kiireistä elämää.Äitienpäivää on taas vietetty Jonnakin nyt ensimmäistä kertaa.Oli kivaa taas viettää äitienoäivää koko porukan kanssa.Minnakin toi munulle itsekerätyn valkovuokkokimpun se lämmitti ja sydämen muotoisen ison valokuvakehyksen Jonna toi nätin orvokkikorin js Janiltakin sain ison halin kuten tytöiltäkin.Lahjat ei ole tärkeitä vaan että ollaan yhdessä ja välitetään toisistamme ja pidetään kaikista huolta.aivan varmaan sinunkin päiväsi oli mahtava ja sainhan kehräyksiä Elli-ja Lyyli-kisuiltakin mitä miuta voi töivoa

  VastaaPoista
 10. Tosi kauniita koruja jälleen kerran..todella hieno oli se äitienpäiväkoru...ja hauskat oli ne kisut ja jätskit...

  VastaaPoista
 11. Kymmenen kävijää enää uupuu tasaluvusta. Toki voisin klikkailla tätä sivua ees taas, mutta jätän sen muille:) Mulla on muuten niitä ihania maatuskoja vielä jälellä. En vaan oo raaskinut kaikkia käyttää.

  Mammukka

  VastaaPoista
 12. Nää sun korut on kyllä ihania!! Ei mikään ihme että kävijöitä on riittänyt! :)
  t.Emma

  VastaaPoista
 13. Ihania koruja kerta kaikkiaan, se perhoskoru varsinkin!
  Kahdella arvalla tahtoisin mukaan arvontaan.
  Aurinkoista kevättä toivottelee
  Minttuliini neulomosta

  VastaaPoista
 14. Korviksia löytyy minulta. Aivan ihania kaikki, mutta silti aina löytyy juuri ne "minun korvikset". Ja töissäkin kauppa käy, kun koruja sinne vien.

  VastaaPoista
 15. Ihania nuo sinun tekemät korusi ja mukavaa,että palasit neulomoon takaisin.
  Olen lukijasi ja osallistun kahdella arvalla, terkuin nikita, joka löytyy myös neulomosta :)

  VastaaPoista
 16. Heippa! Ihania koruja teet, etenkin kaikki nuo kynsilakkakorut. :) Minut löydät aamulla töistä keittämässä sinulle kahvia. :)

  VastaaPoista
 17. Kauniita koruja, olet taitava:) Ja voi kuinka lutusia kisuja:) Koitetaanpas arpaonnea,jos se vaikka potkaisisi:) Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle! T: Näpertelijä neulomosta

  VastaaPoista
 18. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Ihania kisuja sinulla! T: nipsutin neulomosta

  VastaaPoista
 19. Osallistun arvontaan! Jospa onnistaisi :)

  VastaaPoista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...