sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Lunta odotellessa - virkattuja hiutaleita

Ostin Adlibrikseltä 100 virkattua lumihiutaletta- kirjan. Kirjassa on ohjeita erikokoisiin lumihiutaleisiin. Hiutaleiden ohjeet on jaettu vaativuustason mukaan ryhmiin - huomasin vasta äsken, virkkuuksiani kuvatessa.
Kirjasta itsestään sen verran, että tein virkkuut kaavakuvien mukaan, itse tekstiä oli haasteellisempaa seurata kuin kuvia.
Kärkkäiseltä ostin Muscat-lankaa kerän, sain sadasta metristä yhdeksän hiutaletta. Ohjeissa oli aina hiutaleen kohdalla tarvittavan langan metrimäärä. Aikalailla piti paikkansa, en ole tarkistanut minkä verran heitti mutta kerästä jäi jäljelle alle puoli metriä.

Kaikista virkkaamistani hiutaleista en saanut kelvollista kuvaa. Hiutaleet ovat kuvissa pingottamatta, tarkoituksenani on kovettaa ne ja laittaa töissä katosta roikkuvan oksan koristeiksi. Lisään siitä sitten kuvan tähän.Töissä kovetin hiutaleita erikeeper-vesilitkulla. Näissä näkyvät muodot jo selvemmin kuin pingottamattomissa.
Ankean, sateisen marraskuun piristykseksi laitoimme hiutaleet puunoksaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...