sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Isoäidinneliöiden jatkotyöstämistä

Vaatehuoneen nurkassa on ollut marinoitumassa pitkään kangaskassillinen puolivalmiita, kolmen kerroksen kokoisia isoäidinneliöitä. Aikomuksenani oli virkata kaikkiin musta reunus, se neljäs kerros. Muutamaan olin sellaisen jo ehtinytkin tehdä.
Tapaninpäivänä pengoin vaatehuoneesta jotakin tavaraa ja törmäsin "mummoihin". Aikani niitä  tutkiskelin ja päätin ottaa niiden jatkotyöstämisen tehtäväkseni. Purkasin mustat kerrokset, teenkin reunat punaisella Nalle Taika-langalla. Tilkut olen virkannut Nallen vahvuisista langoista, kolmosen virkkuukoukulla.
Muutaman neliön sain eilen reunustettua, tulee pirteämpi kuin mustilla reunoilla.
Sitä, kasaanko paloista peiton vai pontson, mietin vielä. Onhan noita keskeneräisiä tilkkuja kassissa vaikka kuinka paljon, miettimisaikaa ja virkkaamista on vaikka kuinka ;)

 Keskeneräisiä on tämä ostoskassillinen:


Nämä sain eilen virkattua valmiiksi...


Sama valmiiden satsi salaman kanssa kuvattuna:
1 kommentti:

  1. Onneksi muillakin on isoäidinneliöitä työnalla. Sinulla on jo hyvällä mallilla, mutta minulla on vielä vasta alkutekijöissä. Pitäisi saada kaverilta langat, että pääsee töihin.

    VastaaPoista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...