perjantai 25. heinäkuuta 2014

"Hopealangasta" korvikset

Nämäkin ovat nimpparilahjakoruja. Nyt uskallan laittaa kuvan, kun ovat jo löytäneet oikeat korvat ;)


Kissatkin laiskistuvat entisestään näin helteellä. Biki ei enää voinut maata parvekkeella, kun aurinko kääntyi illan puolelle ja paistaa neidin lempipaikkaan hetken aikaa. Kahta nuorimmaista ei ole juurikaan näkynyt, pitänevät hellettä sängynalla.


2 kommenttia:

 1. Kissoilla tahtoo olla vähän (lue paljon) kuuma tällaisilla helteillä. Meidän kissalta lähtee karvaa hirveästi, laihtuu ja yllättävää kyllä haluaa olla ulkona, vaikka sisällä olisi viileämpää, koska ilmastointikone hurisee viileää ilmaa. Täälä töissäkin kirjaston alakerrassa tarkenee jurri ja juuri t-paidalla. Tuntuu, että pitäisi olla pörrösukat jalassa. Mä en tiedä ulkona olevasta helteestä mitään, kun täälä "betonibunkkerissa" on päivät pitkät. Itse olen nyt hurahtanut tiskiliinoihin ja niitä on nyt 22. tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sisällä 32 astetta, kotona siis. Asumme ylimmässä kerroksessa, kulma-asunnossa :D
   Oon ihastellut sinun tiskiliinojasi, hienoja!

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...