sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Lohikäärmekorvikset ja kissakuvia

Epätarkka kuva korvakoruista ja kuvia kissojen helteisestä sunnuntaista - oikein mitään en ole jaksanut puuhastella. Uusinta Nora Robertsin kirjaa olen lueskellut ja kokeillut pääkallohuivin virkkaamista. Siitä lisää myöhemmin.


Biki nukkui osan helteisestä iltapäivästä parvekkeella mutta siirtyi sitten olohuoneessa levitettynä olleelle pedille. Olen nukkunut muutaman yön olohuoneen lattialla, avoimen parvekkeen oven edessä.
Viola on keksinyt paikan mun neulomatuolin alta. Osasyynä tuolin alla kökkimiseen on varmaan se, että opiskelija-nuorimies on kotona ja Viola mököttää hänelle, omistajalleen :DPerjantaina tulleesta Novitan syyslehdestä meidän huushollissa pitää eniten Viivi. Itse en lehden ulkoasusta kovin lämmennyt, tummia neuleita tummalla taustalla ja kirjavasta langasta tehtyjä kirjavalla taustalla. Kuvina ihan ok, mutta itse neule jää mielestäni avautumatta.Välillä piti kiivetä yläilmoihin nukkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...