keskiviikko 27. elokuuta 2014

Keskeneräinen virkattu kassi

Aloitin innolla vuosi sitten virkkaamaan tuubi-langasta kassia. Jostakin syystä into lopahti. Ja nyt kassintekele on löytänyt kissojen toimesta muun käyttötarkoituksen.  Viivi viettää aikaa kassin sisälle kaivamassaan pesässä.3 kommenttia:

 1. Todella hyvänoloinen pesä. Käy vaikka matkapesäksi sitten jos kahvat viimeistelee ;)

  Tuli muuten kirjekin perille, mies oli vain unohtanut mainita kun olin poissa jongin aikaa. Suurkiitokset! Tykkään sudenkorennoista ja olen miettinyt että pitäsi opetella pitämään pitkiä kaulaketjuja niin tuollahan se harjottelu lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan, pysyisikö meidän neideistä kukaan matkakassissa ;) ei taatusti. Tuo saa nyt olla tuolla kirjahyllyn päällä.
   Kiva, että arpajaispalkinto osui kohdilleen. Tuota ketjua voit halutessasi lyhentää siitä liitoskohdasta jos tuntuu, että on liian pitkä.

   Poista
 2. kivoja juttuja oot puuhastellut taas kissoille rapsuja

  VastaaPoista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...