lauantai 23. elokuuta 2014

Virkattu simpukkahuivi Puro Batik-langasta

Novitan neulomon galleriassa ihastelin Kaijan virkkaamia kolmiohuiveja. Hän oli virkannut useamman, Puro Batik-langasta. Itsellänikin oli tuota lankaa vielä mustakirjavana pari kerää ja niinpä eilen aloitin virkkauksen. Ohjeeseen löytyi linkki Arkimamman arkiralli- blogista.

Ohjeessa oli hyvin selkeä piirros, joten ruotsiksi virkkaaminen sujui oikein näppärästi.Huivin yläreunan leveys on noin 150 senttiä ja korkeus 50 senttiä. Käytin virkkuukoukkuna nro 5 koukkua.

6 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Itse löysin alekorista kaunista Puro Batik -lankaa ja ajattelin virkata huivin, mutta langan menekki on hukassa. Paljonko sinulla meni lankaa tuohon huiviin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen virkannut kahdesta kerästä puro batikkia huivin. Tuo on siitä kiva malli, että se loppuu "yläreunaan". Voi siis tehdä leveydeltään langan määrän mukaisesti.

   Poista
  2. yläreunalla tarkoitan ulkoreunaa, kirjoitin huolimattomasti :)

   Poista
 2. Kiitokset! Otankin sitten koukun esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie jäin tuohon malliin koukkuun, mitenhän sinulle käy ;)

   Poista
  2. Rupesinpa miekin virkkaamaan simpukkahuivia, nyt siitä kelta-ruskea-vihreä-lila batikista.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...