sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kaikki kutomatta jääneet sukat

Aina sitä tulee ostettua seitsemän veljestä- lankaa sillä aikomuksella, että tästä kerästä neulon sukat. Kaikenlaisia yksittäisiä keriä oli kertynyt vaatehuoneeseen ja ne sukat jääneet neulomatta.

Isoäidinneliöistä uudelleen innostuneena päätin, että nyt näiden lankojen hautominen saa jäädä. Päätin, että virkkaan joka kerästä niin monta kuuden kerroksen neliötä kuin kerästä tulee. Ja tulihan niitä, kahdeksan palaa kerästä.

Omat langat tuntuivat loppuvan kesken, joten ostin Novitan Neulomosta Lapaselta hieman lisää lankaa. Tähän peittoon pääsi punasävyinen polka, violettisävyinen tweed ja hieman oranssia.

Peitolla on mittaa 124x175 senttiä. Paloja on leveydessä se kahdeksan ja pituudessa 11. Painoa peitolle kertyi reilut 1,6 kg.


 Hetken kuluttua Viola ja Viivi  olivat kelpuuttaneet uuden peiton makuupaikakseen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...