maanantai 27. heinäkuuta 2015

Tuubihuivi Kiko-langasta

Juju-kerhossa oli tavaratorin tyhjennystä ja sorruin ostamaan sieltä lankapaketin Kiko-lankaa. Lanka oli minulle uusi tuttavuus. Pehmeä, kuohkea ja paksu.
Tein mukana tulleen ohjelehtisen ohjeella tuubihuivin. Ohje oli hyvin yksinkertainen, langankiertoja ja oikeita silmukoita. Nurjalla puolen langankierrot pudotettiin puikolta, näin syntyi venytettyjä silmukoita. Neuloin 10 pitkillä puikoilla, en muistakaan koska olisin viimeksi käyttänyt pitkiä puikkoja. Hieman hankalat nojatuolissa istuessa.

Lankapaketissa oli nejä 50 gramman kerää, koostumukseltaan lanka on 51% villaa ja loput akryylia.

Ompelin reunan kasaan niin, että tuubia voi pitää nurinkin päin. Pintaneule näyttää mielestäni hauskalta nurjalta puolen.

4 kommenttia:

 1. Wau! Ihanan muhkea tuubi ja kiva lankalöytö! Minä en uskalla katella koskaan niitä JuJun tarjouksia kun en osaa kieltäytyä mistään minkä kerkeen nähdä... ja lankavarastossa ois supistelemista vielä monta kiloa.... Nyt pitäis päästä vielä noiden kukkasipulitarjousten yli niihin takertumatta, mutta heikolta näyttää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lankavarastoa ovat supistaneet tuo valmistunut peitto ja kassillinen isoäidinneliöitä toista peittoa varten. Tuo lanka oli kyllä mukava tuttavuus.
   Korutarvikevarasto on asia erikseen ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mukava lankatuttavuus oli kyllä. Ja venytetty silmukka tuntui sopivan tuolle langalle hyvin.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...