perjantai 27. marraskuuta 2015

Hyvin on suola kasvanut

Jotenkin ihmeellistä miten suola voi kasvaa purkin seiniä pitkin ja jopa sen ulkopuolelle asti. Oma suolani on kasvanut  lähes kolmen litran purkin yläreunaan saakka. Aikaa on kulunut reilu kuukausi.

4 kommenttia:

 1. Tuleeko tuosta suolapurkista sitten lopulta kynttilälyty vai mihin käyttöön olet ajatellut .....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin laittaa led-palloja. Minulla on sellaisia metallilankaisia. Niissä on patterit. Täytyy antaa suolan kuivua, se on vielä märkää.

   Poista
 2. Ihmeellinen juttu kyllä. On kyllä varmasti upea valojen kanssa. Laitahan kuva valojen kanssa.
  Oli mukava tavata tänään ihan livenä. Ja ihania koruja ostin sulta pukinkonttiin. Kiitos! Vielä kun tyttäreni malttaisi pitää salaisuuden. Hän uskoo vielä joulupukkiin. Hän kysyi minulta ihmeissään, miten saamme sulautettu korupaketit pukin säkkiin. Olin kertonut, että autan vähän joulupukkia korulahjoilla.
  Laitan sulle sähköpostia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin oli kiva tavata! Joskus vuosia sitten oli se neulomolaisten Korian tehdasretki. Silloin tapasi useita nettituttuja. Ja myöhemmin olimme Ratun kanssa Näkkärin/Maaran luona Joensuussa. Ne olivat kivoja tapaamisia! Toivottavasti tapaamme toistekin! Ihanaa, kun tyttäresi uskoo joulupukkiin. Kunpa lapsenusko säilyisi pitkään.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...