tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukuusi - Saaren Joulumaa 2015

17. kertaa järjestettävän Saaren Joulumaan teemana on tänä vuonna Joulukuusi. Kuusia Joulumaasta löytyykin vaikka miten montaa sorttia.

Yritin tänään napsia kuvia mahdollisimman kattavasti eri puolilta sisätiloja. Kaikkia kuvia en nyt jaksa laittaa mutta lisää niitä on puhelimen muistissa. Laitan ne myöhemmin tällä viikolla. Ja Kodinruhtinattaren blogista löytyy myös kuvia.

Joulumaan kirkko on hyvin kauniisti sisustettu, ottaen huomioon, että se on osa kasvihuoneita. Kirkossa oli sunnuntaiaamuna kaunis kastetilaisuus.


Kirkon takana on Joulumetsä. Sieltä löytyy erilaisia eläimiä ja se aito oikea Joulupukki.Tälle ruskealle possulle, tai ainakin aitauksen vieressä olevaan koriin sai jättää tuttinsa ne lapset, jotka ovat valmiita luopumaan tutista. Tiistaiaamuna koriin oli kertynyt monta tuttia. Reippaita vieraita on siis ollut!Vaaleampi alpakoista oli kova keskustelemaan. Hän päästeli ääniä koko kuvaussession ajan.Jos ei Joulupukille uskaltanut toiveitaan esittää, voi heittää toiveen kaivoon.

3 kommenttia:

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...