keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Kukkia ja kuusia - Saaren Joulumaa 2015

Tässä lisää kuvia Saaren Joulumaasta.

"Pimeän" käytävän läpi on tullut kuljettua Joulutorilta kukkamyymälään.  Käytävästä löytyy joka vuosi erilaisia asetelmia.

Kukkamyymälän asetelmista voi löytää joulukuusen muodon.

Tämä kukkaseinä on mun tämänvuotinen suosikkini.

Koska teemana on Joulukuusi, ovat opiskelijat koristelleet kuusia. Näistä saa äänestää kauneimman kuusen. En ole vielä löytänyt suosikkiani. 
Tänäkin vuonna järjestettiin eritasoisia kukkasidontakilpailuja. Aiheena oli mm. joulusieppari ja tervetuliaiskimppu kruununprinsessa Victorialle.Näytti noita kukkia jäävän vielä kisan jälkeenkin tarjolle. 

7 kommenttia:

 1. Hei vaan! Ihana silmänruokareissu, kauniita kukkakimppuja! Joko muuten olet löytänyt "vanhan neulomon" Knitsin kautta? Sain eilen viestiä yhdeltä neulomoystävältä ja löysin sinne tieni eilen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista ja vinkistä uuteen Neulomoon. En ole ehtinyt kokeilemaan. Viisi päivää olen viettänyt tuolla Joulumaassa ja kohta sinne suuntaa taas kimppakyytimme. Tänään on Joulumaan viimeinen päivä tällä erää.

   Poista
  2. Eilen löysin sen Neulomon. Ei ollut ihan helppo homma. Arkistoon olivat laittaneet meidät :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mukavaa viimeistä myyntipäivää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Joko olet toipunut Saaren Joulumaasta? Sun korut meni varmasti hyvin kaupaksi. On ne niin hienoja. Ja valtava määrä sulla niitä on. Sullahan on ihan tehdas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaista oli. Kuten melkein kaikkialla muuallakin. Siksi tavaraa oli.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...