sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Musta-harmaa simpukkahuivi

sain eilen valmiiksi, hieman on joululahja myöhässä ;)

Lanka on koostumukseltaan 75 prosenttista villaa, loput polyamidia. Ihan niinkuin seiskaveikka tai nalle mutta tositosi paljon pehmeämpää. Sockenwolle soxs-nimistä lankaa tehdään Saksassa, löysin sitä Anttilan alakerran pop-up-lankakaupasta.

 Lankaa kului vajaat 200 grammaa 2,5mm koukulla virkattuna. Yläreuna on leveydeltään n. 160 senttimetriä.


Viivi ja Viola halusivat myös poseerata joulun kunniaksi.Piti aloittaa vielä yksi lahjahuivi, siitä sitten lisää kuvia ja lankatietoja, kunhan valmistuupi.

9 kommenttia:

 1. Sinä olet jo aloittanut aherruksen lankojen kanssa - kaunis huivi onkin tuloksena. Ja mikä tahansa villa/polyamidi-lanka on pehmeämpää kuin Novitalaiset, ne kun ovat melkein kuin narua. Minulla meni joululahjojen valmistuminen aivan kalkkiviivoille. Viimeiset sukat sain valmiiksi juuri ennen joulurauhan julistusta enkä enää ehtinyt niitä kuvaamaan kun oli kiire saada pakettiin. Nyt olen vaan huilannut tähän saakka, pitänee aloitella taas jotain pientä ettei taito pääse ruostumaan..... Mukavaa loppuvuotta Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti aloittaa virkkuuhommat, kun päätin antaa yhden huivin lahjaksi. Ja se päätös poiki toisenkin tarpeen. Saajat näen vasta ensi vuoden puolella. En osaa katsella telkkaria ilman, että teen samalla jotain. Muuten käy niin, että nukahdan :)
   Vuodenvaihteessa tulee paljon katseltavaa, joten molemmat huivit valmistuvat varmasti tämän vuoden puolella.
   Hyvää loppuvuotta sinullekin!

   Poista
  2. Kuulostaa tutulta tuo telkkarin ääreen nukahtaminen....

   Poista
  3. Pitäisiköhän siitä huolestua?

   Poista
  4. No niin, nyt on virkkuu kaivettu esiin. MM-lätkää tiedossa :)

   Poista
 2. Kaunis huivi! Minäkin aloitin eilen virkkaamaan uutta Simpukkahuivia. Järjestin lankani hyvään järjestykseen eilen ja löysin sopivat langat kahteen Simpukkahuiviin. Lisäksi pääsen testaamaan Joulupukilta saamani virkkuukoukut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä sopisi minunkin värimaailmaan. Olisin aatonaattona ostanut tätä sävyä lisää mutten saanut. Oli ollut joku messunäyte-erä.

   Poista
 3. Kauniit värit. Oletko monta simpukkahuivia virkannut? Minulla tyssäsi toiseen. Varmaan sen takia, kun lanka on tosi karheeta, niin jäi kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenhan minä niitä tehnyt 15-16. Lahjoina olen antanut niistä suurimman osan, muutama odottaa vuoroaan ;)

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...