sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Keskeneräisiä työnalle....

Koirakuvat ovat olleet pitkään laatikossa, kaivoin ne esiin Kodinruhtinattaren kommentin jälkeen. Hän kommentoi kissakuvallisia kapusseja, ettei ole kissaihminen. Silloin jäin ihmettelemään, että mihinköhän olen kesällä ostamani koirakuvat oikein laittanut - paikkaan nimeltä jemma.
Leikkasin ja liimasin kuvat viime viikonloppuna - nyt näihin laitan vielä avaimenperälenkit.Toinen keskeneräinen homma on Novitan seiskaveikasta virkkaamien isoäidinneliöiden kasaaminen päiväunipeitoksi. Kyllähän lappuja virkkaa mutta se kasaus, apua!!

Eilen aloitin homman katsellessani Holmenkollenin kisoista miesten 50km hiihtoa, kävin saunassa, tein ruokaa, söin ja jatkoin kasaamista aina iltayhteentoista saakka. En päässyt puoleenväliinkään työssäni vaikka tein kasausta yli kuusi tuntia. Aamulla heräsin niskat jumissa. Tänään taidan puuhailla aivan muuta.


Näistä lapuista kasattu peitto korvaa aiemmin omaan käyttöön tekemäni päiväunipeiton. Lapsi nappasi sen matkaansa, luvallani kyllä.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

11 kommenttia:

 1. Koiraihmisenä en voi peitellä ihastustani - ovat toinen toistaan suloisempia turrikoita. Peitoille on kyllä tapana käydä just noin kuten kerroit! Paistoin juuri elämäni ensimmäisen pataleivän enkä millään malttaisi odotella sen jäähtymistä. Ihanaa leivän tuoksua sinnekin.....

  VastaaPoista
 2. Kiitos leivän tuoksusta! Mulla oli aikomus paistaa siemennäkkäriä mutten viitsinyt lähteä liukastelemaan kauppaan tänään.
  Virkkasin muutaman palakerroksen kuitenkin, vaikkei pitänytkään.

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo koirakapussit ja kivoja säärystimiä oot neulonu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kissoista on paljon enemmän kuvia ja kuvallisia kapusseja olemassa kuin koirista.

   Poista
 4. Ihania nuo koirakapussit ja kivoja säärystimiä oot neulonu

  VastaaPoista
 5. Ihania koiruuksia! Mutta missä on kaikki chihuahuat? Onko noita mummoruutuja iso Ikean kassillinen vai onko toi se pieni kassi? Mullakin on Isoäidinneliöitä vino pino. Ovat odotelleet reipasta yhdistäjää (mä se en oo!) jo useamman vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En löytänyt chihuista kuvia, anteeksi!
   Paloja on se pieni Ikean kassillinen. Mutta löytyy vaatehuoneesta toisenlaisiakin paloja....

   Poista
  2. Älä nyt anteeksi pyytele. Minkäkokoinen ja millainen muuten pitää olla oma valokuva, että siitä voi tehdä jotain?

   Poista
  3. Nuo pohjat ovat kooltaan 30x40mm kuvalle.
   Valokuvapaperille tulostettuna tulee paras lopputulos. Tai jos on ihan paperikuvia, sellaisia vanhanaikaisia.

   Poista
 6. Joka talosta taitaa löytyä jemma ja hukka, vaikka kuinka pienen tai ison asunnon hankkisi. Miksikähän niistä ei ole mainintaa asuntojen myynti-ilmoituksissa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut Piritta! Mulla on molemmat samassa tilassa. Laitan jemmassa mutta joutuu hukkaan.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...