maanantai 15. helmikuuta 2016

Valmista tuli

No niin! Nyt sen sain kasattua, viimeinkin. 

Peitossa on paloja 8x12, lyhyellä matikalla tekee 96 kappaletta. Yhdellä palalla on kokoa kuusi kerrosta. Lankaa kului noin 1,6 kiloa. Lankana on seiskaveikkaa, koukkuna käytin nelosen virkkuukoukkua. 

Virkkaan palat kiinni, en tykkää ommella. Kummin sinä kasaat?
Kasauksessa käytin kaikenlaisia seiskaveikan jämiä, jatkoin miten sattuu kerän loputtua. Viola tyypilliseen tapaan valloitti heti uuden peittoni. 12 kommenttia:

 1. Eikö olekin kiva tunne kun saa suuritöisen neuleen valmiiksi. Kauniin peiton olet virkannut. Minäkään en tykkää palojen ompelusta, virkkaamalla yhdistän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aloitin virkkauksen jo viime vuoden puolella. Kasaamisesta en oikein tykkää.
   Nyt ajattelin ottaa uuden peiton alla pienet päiväunet. Nousin aamuneljältä aamuvuoroon.

   Poista
 2. Moi! Kivan peiton oot virkannu! Virkkaamalla saa helpommin kootuksi ja niin oon useimmat peitot koonnutkin, vain yhen Nalle-langan jämistä virkatun kokosin ompelemalla ja aika työläältä tuntui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta virkkaamalla muodostuvasta pintakoristeesta.
   Neulomalla en saa niin siistiä.

   Poista
 3. Upea ja iso peitto! Kyllä sun nyt kelpaa torkkua. Palojen yhdistäminen ei oo mun juttu millään menetelmällä. Jos on pakko valita, niin virkkaamalla yhdistän sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peitonvaltaajat ovat iskeneet, Viivi veti peiton lattialle yöllä ja teki siitä pesän.

   Poista
 4. Kiva peitto. Värikäs. Minullakin on paloja, jotka odottavat yhdistämistä. Virkkaamalla ne pitäisi jotenkin yhdistää, mutta ei tällähetkellä kiinnosta koko homma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin kesti kasaukseen ryhtyminen. Mutta koneellinen ilmastointi tekee sen, että tarvii torkkupeiton. Kaksi viikonloppua meni kasaukseen :)

   Poista
 5. Joko ilmoittauduit salaiseen neuleystävään? Ilmoittautuminen päättyi jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh sun kanssas! Emo uhkailee lopettavansa tän kevään jälkeen. Jos Red Dragon lopettaa, koko leikki taitaa loppua siihen. Eli nyt oli ehkä viimeinen mahdollisuus osallistua.

   Poista
  2. No voi harmi! Teidän saamia ja lähettämiä paketteja on ollut niin mukava seurata!

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...