sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Pikavisiitti Tallinnaan

Pistäydyimme eilen Tallinnassa. Aikaa maissa oli rajoitetusti, joten nappasimme terminaalin pihalta taksin ja suuntasimme Karnaluksiin. Ulkorappusilla istui suomalaisia naisia iso joukko ja sisältä löytyi lisää.

En löytänyt Karnaluksista etsimiäni lankoja, Puro Batikkia (nettikaupassa oli yhtä sävyä) enkä sitä lankaa, jossa on nappeja valmiina.

Tuntui, että kaupan käytävät olivat entisestään kaventuneet ja valikoima laajentunut.Korutarvikeosastoon olin hieman pettynyt. En löytänyt sieltä etsimääni. Tuntui, että hinnat olivat jopa suomalaisiin nettikauppoihin verrattuna korkeita ja valmiita koruja oli tullut kovasti lisää.

Tässä mun ostokset: puoli kiloa akryylilankaa, 

 3 kerää puuvillalankaa:


ja mustista kissoista kuvallisia kapusseja:


Tarton maantien toisella puolen on ollut kangaskauppa Abakhan. Nyt se on muuttanut jossain vaiheessa uusiin tiloihin muutama metri Tarton maantietä kaupunkiin päin. Siellä oli tavaraa myynnissä isoilla alennuksilla. En koskaan käynyt siinä vanhassa paikassa, kauppa oli mulle uusi tuttavuus. Käytävät olivat avarammat ja tila tuntuu Karnaluksia valoisammalta. Täytyy poiketa toistekin. 


Kaiman kanssa ostimme uudet ompelutarvikelaukut.Kaima koki aamulla iloisen yllätyksen, luuli ostaneensa pelkän puikkokotelon mutta sieltä löytyikin kaikenlaista tarpeellista. Hyvä ostos, maksoi muutaman euron.6 kommenttia:

 1. Kiva päästä sun siivellä ikkunaostoksille. En oo vielä kertaakaan päässyt käymään Karnaluksissa. Eikä mun kannata mennäkkään, jos vielä käytävät on entuudestaan kaventuneet. Joko sulla on suunnitelmat selvillä ostamillesi langoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin kokeilla ET-kassia tuosta vihreänsävyisestä itselleni.
   Vaaleanpunaisesta tulee lahja, en tiedä vielä mitä :)

   Poista
 2. Voi, tuonne olisi kiva päästä. Täältä Kainuusta on pitkä matka...mutta jospa joskus. Kivoja ostoksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Sitä ei aina täällä "etelässä" muista miten pitkiä välimatkat voivat olla.

   Poista
 3. Kyllä minä sekoaisin tuollaisessa paikassa aivan tyystin,hyvä että on tuota välimatkaa niin ei tule lähdetyksi! Heh! Oikeasti ois tuolla kiva käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kävin ensimmäisen kerran, en osannut ostaa oikein mitään.
   Nyt ei ollut tarpeita mutta jotain kuitenkin tarttui mukaan.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...