sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Keskeneräiset ET-kassit

Niinhän siinä kävi, ettei harmaansävyinen Aalto-lanka riittänyt kassiin. 200 grammaa minulla sitä oli ja loppuun asti uskoin sen riittävän. Itse kassiin se riittikin mutta reunavirkkaus jäi kesken, ehkä 20 grammaa jäi vaille.
Käyn katsomassa alkuviikosta, että löytyykö sitä lisää. Jos ei, täytyy kaivella lankavarastoista jotakin harmaata tai beessiä, jolla voisin virkata reunakerrokset.
Aloitin aamulla virkkaamaan Karnaluksista ostamastani Alize Cotton Goldista samalla mallilla kesäkassia. Tätä lankaa minulla on 300 grammaa. Ohjeessa oli koukulle varsin väljä kokoliukuma, teen kolmosen koukulla tästäkin.


Tämän verran olen iltapäivän aikana virkannut lisää. Tykkään tästä langasta ja väreistä. Alize Gold on kovempaa kuin Novitan Aalto, ei tule puolisilmiä lainkaan, toisin kuin tuossa harmaassa kassissa niitä tuppasi tulemaan. Luulin jo, että koukku on huono muttei siinä ole vikaa, käytän samaa koukkua. 4 kommenttia:

 1. No voi harmi, että langan riittäminen jäi niin pienestä kiinni. Ihanat värit seuraavassa kassissa. Onko lanka 100 % puuvillaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän harmittaa mutta arvelinkin, ettei se riitä. Vähästä jäi kiinni.
   Alize on 55 % puuvillaa ja loput akryylia. Uusi tuttavuus ja tosi mukavaa virkata.

   Poista
 2. Harmi, että lanka loppui niin vähää vaille . Toivottavasti löytyy lisää että saat reunan virkatuksi.Alizesta näyttäisi tulevan ryhdikkäämpi kassi kuin Aallosta. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään en vielä ehtinyt kauppoja kiertelemään. Tuo Alize on kyllä mukava tuttavuus.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...