keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Kun ei ole muutakaan virkattavaa...

Alunperin tästä langasta piti tulla minulle kesäkassi, ET-lehden ohjeen mukaan. No, eipä tulekaan. Otin langan käsiteltäväksi ja parin silmukan jälkeen totesin liian villantuntuiseksi kassia ajatellen. Aloitin sitten vanhan tutun simpukkahuivin.... Teen tätä huivia sillä mielellä, että on syksyksi valmis, jos ei ole mitään muuta virkattavaa tai tekemistä, niin sitten tätä huivia.

Lanka on Alizen 100 prosenttinen akryyli, koukunkoko 4. Kuvailin huivin alkua sekä ulkona, että sisällä. Tykkään näistä väreistä kovasti.Sain lahjaksi petunia-amppelin mutten uskalla laittaa sitä pyykintuuletustelineeseen roikkumaan. Siitä tuli sitten pöytäkukka :)
8 kommenttia:

 1. Upea petunia! Ihan viisasta jättää se pöydälle, minä pudotin oman petuniani kovassa tuulessa ja siitä tuli entinen hetkessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on lasitettu parveke, tuulesta ei siis pelkoa. Amppeli tuntuu niin painavat, ajattelin telineen vääntyvän painosta.

   Poista
 2. Kauniit värit huivissa ja ihana petunia:)

  VastaaPoista
 3. Ihana Simpukka tulossa. Tykkään väreistä minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämän valmistumiseen ei ole kiirettä.

   Poista
 4. Iloisen värinen huivi, tykkään. Minullakin on aina muutama käsityö, joita tehdään silloin kun ei muuta viitsi tehdä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli tapana virkata isoäidinneliöitä mutta nyt ei ole peiton tarvetta.
   Tykkään myös tästä langasta, löytyi Karnaluksista.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...