lauantai 25. kesäkuuta 2016

Simpukkahuivi Alizesta

Sain tämän "välityön" juuri valmiiksi. Lankaa kului muutamaa metriä vaille 300 grammaa. Alizen langoista olen tykännyt kovasti. Löysin ne ensimmäistä kertaa viime talvena. Silloin neuloin harmaansävyisen Fifin.

Toukokuiselta Karnaluksin reissulta mukaan tarttui tämä Folkloric batik Alize extra. Lanka on 100 prosenttista akryylia. 100 gramman kerässä on metrejä 220. Käytin koukkua 4.

Kuvasin huivia sisällä ja ulkona, että kauniit värit pääsisivät oikeuksiinsa. Aamu täällä meillä on ollut harmaa, yöllä satoi vettä! Nyt puolenpäivän jälkeen aurinko taitaa voittaa :)

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onhan ne aika vahvat. Tykkään kyllä,mun kaikki talvitakit ovat mustia, tulee väriä.

   Poista
 2. Oi oi, miten kaunis huivi. Tykkään väreistä ja kivasti ne vaihtuu Simpukkahuivissa. Joku lanka, jossa värit vaihtui tiheään, ei sopinut ollenkaan Simpukkahuiviin. Joku Novitan vanha lanka se oli. En nyt muista nimeä. Kuvia on blogissani, että sieltä mä sen nimenkin kyllä löydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän sen langan.... nimi ei nyt tule mieleen :(
   Tämä langanvalmistaja nousee mun lankasuosikki-listalle.

   Poista
  2. Selasin blogistani sen langan. Se on Papagena. Tein kuitenkin langasta kaksi Simpukkahuivia,että pääsin langasta eroon.

   Poista
  3. Papagenahan se oli, totta.

   Poista
 3. On kyllä oikeasti väripläjäys ihana

  VastaaPoista
 4. Kaunis väri langassa. Väri, malli ja lanka sopivat hyvin yhteen.

  VastaaPoista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...