sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kesän viides ET-kassi

Eilen illalla sain tämän pinkki-sinikirjavan valmiiksi. Ette varmaankaan ylläty, kun kerron katsoneeni samalla formuloiden aika-ajoja ja myöhemmin yleisurheilua. Sangan kavennuksissa täytyy vähän enemmän seurata kerroksia ja pylväiden määriä kuin tuossa kuvio-osassa. Siitä huomaa heti jos menee väärin.

Lankana on Elise, kulutusta noin 150 grammaa ja koukkuna vanha tuttu kolmonen. Yksi kassi on vielä sankoja vaille valmiina. Luulen sen valmistuvan tänään, onhan tiedossa formuloiden Saksan kisa.
Kerä näytti tältä, oli mielenkiintoista virkata, kun ei tiennyt mitä tulee....

6 kommenttia:

 1. Just mun lempparivärit.. ihana kassi siis! Mitäs sulla on sitten seuraavaksi vuorossa? Pilviset ja sateiset terkut Pornaisista! Et muuten ole tullut kertaakaan kesätorille. Vielä taitaa olla 3 toria tänä kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on harmaasta Elisestä kesken. Kuva oli keskeneräisenä aiemmin.
   Täällä yrittää ukkostaa. Juu, on vielä käymättä siellä, täytynee odottaa niitä messuja.

   Poista
 2. Sinä se jaksat virkata näitä kasseja ja mää en ole vielä aloittanut omaani, kun virkkaan edelleen jotain muuta mm. kesähattuja välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, piti sanoa vielä että ihana kassi. <3

   Poista
  2. Tämä kassimalli on vaan niin koukuttava. Ja nyt löysin nuo Järnbogarnin ihanat langat :) Ne suorastaan huutavat päästä kassiksi.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...