keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kesken kaikki on vaan....

Juu, tiedän, ettei keskeneräisiä töitä pitäisi laittaa näytille. Mutta laitanpa kuitenkin, kun ei ole mitään valmista näyttää.
Näistä on tulossa ET-kasseja. Lankana on Järnbogarnin Elise. Se on akryyli-puuvillasekoitetta. Tuntuu virkatessa todella mukavalta. Käytän kolmosen koukkua.

Uskon, että lankaa kuluu noin 150 grammaa kassia kohden. Sen verran sain kulumaan Alizea ja näillä langoilla ei tunnu olevan suurta eroa, metrejäkin on 100 gramman kerässä saman verran.Ja päivän pakolliset kissakuvat, Viola tyytyi vahtimaan parvekkeelta tapahtumia... Leikkii prinsessaa mun puhtaiden mattojen päällä :)


 Viivi taasen kyttää toisesta tuolista tapahtumia


12 kommenttia:

 1. Voi vitsi - toinen toistaan ihanampia kasseja valmistuu ihan tuosta vaan! Ihanat kisukuvat, varsinkin tuo alin kuva on niin hieno, tuntuu kuin kisu ois ihan tässä läsnä ja rapsuteltavissa! Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita peruskuvioita virkkaa ihan telkkaria katsellessa. Sankaosassa tarvii laskea pylväitä tarkemmin.
   Viola poseeraa kuvissa, Viivi on aidosti.
   Mukavaa viikonloppua Sinullekin :)

   Poista
 2. Voi miten sinulla on kauniita kissoja. Kukapa sitä likaisilla matoilla viitsii makoilla, kun puhtaitakin löytyy ;) Minullakin on kerran ollut tuommoinen kilpparityttö ja se elikin 22 vuotiaaksi asti. Ihan tulee Mammaa ikävä kun katsoo Viivin kuvaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi näyttää ihan mun toiselta omalta kissalta, Sannilta turkin pituutta lukuunottamatta.

   Poista
 3. Ihanat värit tossa ekassa kassissa. Mulla odottaa ET- kesäkassi edelleen to do- listalla. Sain hyvää palvelua Novitalta. Eilen kysyin sähköpostilla neuvoja tähtiliinan virkkaamiseen. Ohje on kesä 2014 lehdessä. Luulin, etteivät enää edes vastaa kahden vuoden takaisiin ohjeisiin. Tänään sain sähköpostia mallin suunnittelijalta.
  Lomaterkut sateiselta Punkaharjulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää palvelua tosiaankin. Eivät olleet kaikki lomalla.
   Sateista on täälläkin :(

   Poista
  2. Sisko Sälpäkivi oli ymmärtänyt kohdan väärin, jota kysymykseni koski. Kysyin uudestaan ja sain vastauksen oikean kohdan virkkaamisesta. Huenosti toimii ohjetiedustelu sähköpostilla.

   Poista
 4. Kauniita kasseja. Parempi kesken kuin ettei mitään ole ollut puikoilla kohta neljään kuukauteen... Eilen kyllä jo mietin, että kaivan sukkapuikot esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kasseja on kiva virkata, etenkin kun lanka on uusi ttuttavuus. Ei tiedä mitä kerä pitää sisällään.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...