maanantai 25. heinäkuuta 2016

Valmista tuli...

Olen virkannut useamman et-kassin puolivalmiiksi, on helpottanut pohjan levennysten tekoa ja sankaosan kavennuksia. "Sarjatyönä" tehdyistä kasseista valmistui tämä Elise-langasta virkkaamani eilen illansuussa. Oma osansa valmistumiseen oli formuloilla ja Kalevan Kisoilla :)

Lankaa meni kolmosen koukulla virkatessa 155 grammaa. Langan koostumus on 60 prosenttia puuvillaa ja 40 % akryylia. Tosi hyvin juoksevaa, tykkään kovasti. Tämäkin lanka löytyy Järnbogarnin valikoimista.
10 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta väristä! Mnulla meni eiliset Kalevan Kisat aivan ohi, oltiin mökillä ja vattumetsässä. Nyt on kymmenkunta litraa vattuja pakastimessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään näistä itsekin. Oletpa ollut ahkera ja löytänyt hienon vattupaikan.
   Mulla on vielä marjat keräämättä. Mutta on vielä kesää jäljellä.

   Poista
 2. Toi on niin ihanan värinen. Montakos kassia oot jo virkannut yhteensä? Mihin loppusijoitat kaikki kassit? Noi on kyllä niin ihania, että varmasti löytyy ottajia. Mä takkuan vielä ekan kassini kaanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on neljäs valmis. Kesken on kaksi.
   Näitä on multa kysytty joka kesä ;)
   Mulla meni ekan kanssa pitkään, toinen sujui jo paremmin.

   Poista
  2. Toivon, että alkais luistaa, kun pääsen jyvälle. Sitten jään tietysti koukkuun, niinkuin kävi Simpukkahuivin kanssa.

   Poista
  3. Niin siinä voi käydä.
   Kunhan saat pohjan tehtyä ja ekan kuviokerroksen, olet selvillä vesillä.

   Poista
  4. Kiitos rohkaisusta! Jospa pääsisin tänään tuohon vaiheeseen monen purkamisen jälkeen. En saa millään pohjaan 160 pylvästä. Aina heittää jompaankumpaan suuntaan.

   Poista
  5. Kokeilitko sitä mun ohjetta?

   Poista
  6. Olikos ohjeissasi jotain, miten saada pohjan pylväsmäärä täsmäämään? Oon vaan purkanut ja tehnyt uudelleen. Nyt on pohja 6. kerrosta vaille valmis. Josko nyt pääsisin jo kassin sivuja virkkaamaan.

   Poista
  7. Laitoin sulle sähköpostia :)

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...