torstai 14. heinäkuuta 2016

Viivin pesä

Laitoin aiemmin kuvan siitä miten Viola nukkuu puhtaiden mattojen päällä. Viivillä on tapana kaivautua jonkin peiton tai vastaavan alle. Eilen illalla virkatessani et-kassia nappasin oheisen kuvasarjan.

Viivi kaivautui maton sisälle :)


Anni Nykäsen "Mummo-kirjasta" uskallan laittaa tämän kuvan joka kuvastaa tätä viikkoa.


Aurinkoisempaa loppuviikkoa!

9 kommenttia:

 1. Kissat ovat mainioita piiloutumaan:D On kyllä muistanut sataa, onneksi sateen lomassa on ollut lämmintä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevästi Viivikin tuon maton sai vedettyä päälleen. Video oisi pitänyt siitä kuvata ;)
   Nyt paistaa aurinko kirkkaasti mutta huominen lupaa sadetta heti aamusta, harmillista.

   Poista
 2. Kiva kisupiilo. Osuva tuo mummo. Tänään on Punkaharjulla paistanut aurinko pilvien lomasta. Välillä on ollut taivaalla tummiakin pilviä, mutta ei ole kuitenkaan satanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täälläkään tänään satanut. Eilen tuli kuuroja mutta huomisen aikana ennusteen mukaan sataa koko päivän :(

   Poista
  2. Tänäänkään ei sada, vielä! Oispa Mummon sateenvarjo, jonka avulla tökkäisi pilvistä vedet alas :D

   Poista
 3. Oivallisen pesän on kisu rakentanutkin! Tänään lauantaina on ollut melko sateinen päivä, mutta enimmäkseen täällä on ollut vain rankkoja sadekuuroja. Eilen oli aivan mahtava poutapäivä, sain nurmikon leikattua ja käytyä tyttären kanssa kaupungilla muuatta käsityötapahtumaa katsastamassa. Siitä ei jäänyt mitään kerrottavaa kun esillelaittajia oli vain kourallinen. Ja kesäteatterissa kävin kahteen kertaan kuluneella viikolla - kyseessä molemmilla kerroilla oli paikallisen Teatteri Traktorin esitys "Kolme iloista rosvoa". Aivan loistava esitys!!! Lapsenlapsi oli sitä mieltä, että hän haluaa nähdä esityksen vielä kerran......ehkäpä mennäänkin. Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivillä on omituisia tapoja, yöt nukkuu petauspatjan alla, päivällä peiton ja sängynpeitteen alla tyynyjen välissä. Parvekkeella olevan mattokasan sisälle piiloutuminen on uusi juttu.
   Perjantaina puolenpäivän jälkeen alkoi sade, jopa niin, että oli rankkasadevaroitus. Taisi Mummon sateenvarjo tökätä pilveen reiän ;)
   Aurinkoa viikonloppuusi!

   Poista
 4. Arvaapas, mitä käsityötä mä just aloitin. No vihdoin ja viimein ETn kesäkassia. Varo vaan, kohta sä hukut kysymyksiin, kun mä en tajuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä tajuut! Mutta kysy vaan, koetan osata auttaa!

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...