sunnuntai 7. elokuuta 2016

Joulu on pian ;)

Tämä tonttu on samalla kertaa viime vuoden viimeinen ja tämän vuoden ensimmäinen. Ufoutuneena se on viettänyt aikaa keskeneräisten joukossa vanuttamista odottamassa. Tänä aamuna ryhdistäydyin ja ompelin muovipussin tontun sisään kiinnivanumista estämään. Pesin 60 asteen pyykkiä ja heitin tontun pyykin sekaan.

Lankana on Novitan Joki. Punainen ei ole oikein kirkas mutta muutakaan ei viime joulunalla löytynyt. Tonttua voi pitää koristeena tai pienen pään pipona.Ohje on Novitan Neulomosta, Mammukalta!

4 kommenttia:

 1. En millään tahtois joulun tulevan vielä aikoihin, mulle sopis että olis vaikka joka viides vuosi tai vaikka harvemmin.... mutta nuo tontut ovat kyllä kivoja, itekin oon niitä tehnyt ja ilmeisesti samalla Mammukan ohjeella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammukan ohje on hyvä. En minäkään joulua vielä odota, kesken jäänyt tonttu tupsahti esiin. Onpa nyt yksi tuliainen valmiina.

   Poista
 2. Mukavan oloinen tonttu. Hyvä, kun muistutat minullekin, että itseasiassa joulu on aika pian. Tarttis varmaankin aloitella joulujuttujen tekeminen, jos aion jotain itse tehdä. Ettei mene jouluviikolla yövuoroksi, kuten on joskus mennyt. Kiva, että muistat ufoutuneetkin. Meillä oli eilen lasten synttärivieraita ja siivosin käsityöpöytääni. Kyllähän siellä oli jos vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä löytyy kaikenlaista muttei sitä mitä etsii :)

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...