maanantai 1. elokuuta 2016

Tämän kesän kassit on virkattu

Mulla on seitsemän kassia tehtynä tälle kesälle, eiköhän tuo nyt riitä. Olin sitä mieltä, että lopullinen määrä on kuusi mutta eilen löytyi vielä yksi keskeneräinen. En yhtään muistanut tuota pinkki-valkoista. Senkin sain tehtyä valmiiksi.

Olen viikonlopun aikana tehnyt kolmeen puolivalmiiseen sangat.  Näissä kaikissa on lankana Järnbogarnin Elise. Turkoosi-pinkistä olen jo laittanutkin kuvia lauantaina mutta kuvasin vielä tähän kaikki kolme. Värit ovat vaan niin herkullisia!Harmaansävyisestä Aalto-langasta tein aiemmin kassin. Siitä tuli isompi ja hieman vetelämpi. Lanka on tätä Eliseä pehmeämpää.
Tätä väriä lähellä on Alizesta virkkaamani kassi. Voisi jopa luulla samaksi langaksi. Metrejäkin on samanverran sadassa grammassa.
Tyttöjen kanssa odottelimme koko päivän ennusteissa ollutta ukkosmyrskyä. Kerran se tässä meidän kohdalla jyrähti. Vettä tuli kyllä useamman kerran kuuroluontoisesti.
Mukavaa elokuun aloitusta!

8 kommenttia:

 1. Kiitos samoin sinulle! Mitäs seuraavaksi? Mä sain eilen viimeinkin kassin pohjaan oikean määrän pylväitä ja pääsin aloittamaan kassin sivuja. En olisi enää jaksanutkaan tahkota pohjan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Kyllä se siitä sitten etenee.
   En tiedä mitä tehdä seuraavaksi. Tiskirättejä en ole vielä tehnyt :)

   Poista
  2. No niitä sitten virkkaamaan ja neulomaan. Mä tykkään tosi paljon, kun ovat niin pieniä ja nopsia tehdä. Erilaisia tiskirättejä on kiva pitää varastossa, niin voi aina napata viemisiksi.

   Poista
  3. Niin ajattelin, että ois hyvä olla varastoa. Jouluksi aion tehdä niitä pesukoneessa vanutettavia tonttuja. Ne ovat olleet suosittuja, kun olen vienyt joulukukkasena.

   Poista
 2. Ai juu, ilmottautuminen salaiseen neuleystävään on alkanut. Käy lukemassa ohjeet ja hyppää mukaan: salainenneuleystava.blogspot.fi.

  VastaaPoista
 3. Todellakin herkkuja nuo kassit - olet virkannut todella ahkerasti! Minä en ole saanut kunnon otetta mistään käsityöstä koko kesänä, ulkona olen haahuillut niin kotona kuin mökilläkin - ja kieltämättä tekemistä on riittänyt molemmissa aivan kiitettävästi. Alkuviikosta meillä oli valtaisa rankkasade, puolitoista tuntia vettä tuli aivan kaatamalla - pihat, kadut ja kellarit tulvivat oikein kunnolla. En ole koskaan nähnyt moista! Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ievastiina, sinulla on niin upea puutarha, että siinä on käsityötä ihan vaikka muille jakaa!
   Meillekin on tänne annettu monta kertaa ukkosmyrskyvaroitus muttei tuo ole tullut tähän meille päälle. Nyt ulkona satelee, pehmeästi.
   Sinulle toivottelen kuivaa viikonloppua säitten suhteen :)

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...