keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Kahdet säärystimet

Palasin villalankojen pariin ja neuloin kahdet säärystimet, lisävarastoa jouluksi ;) Ja langanpäät päättelemättä, ei liene uusi juttu teille.


Sinisempi pari on neulottu makkaroilla Nalle Taika-langasta, kahden ja puolen numeron pyöröillä. Lankaa kului noin 170 grammaa. Makkaroihin meni yllättävän paljon lankaa.


Pinkki-turkoosi on Seitsemän veljestä Polarista, kolmosen pyöröpuikoilla tein. Vajaa 200 grammaa sain näihin kulumaan lankaa.


Violalla oli sunnuntaina tarkkaa puuhaa... Piti mennä läheltä katsomaan, mitä neiti oikein luulee näkevänsä mattokassissa.2 kommenttia:

 1. Kivat säärystimet! Tykkään varsinkin noista, joissa on pinkkiä. Kaikki on jo niin reippaana joulua suunnittelemassa. Minulla ei ole yhtään vielä joulufiilistä. Kai niitä lahjoja pitäs miettiä, jos aion jotain tehdä itse.
  Violalla on tarkka katse. Ihana! Mitäs tuumasi leppäkertusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Polaris on kyllä kaunis lanka.
   Viola tyytyi tuijottelemaan leppäkerttua.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...