maanantai 10. lokakuuta 2016

Harmaansävyisiä säärystimiä

Pääsikin kulumaan reilu kuukausi, etten päivitellyt tänne mitään! Olen kyllä tehnyt kaikenlaista mutta enempi sellaisia, jotka ovat jo maailmalla tai joulupukin matkassa joten niiden kuvaaminen ja tänne päivittely on jäänyt.

Toiset neulovat tähän aikaan kovasti sukkia mutta minä päätin tehdä säärystimiä. Malleja on vaikka kuinka monenlaisia mutta itse ihastuin tähän kurttuvartiseen. Istuu hyvin jalkaan ja voi vetää joko pitkäksi tai jättää kurttuun.

Nämä säärystimet ovat nyt vastavalmistuneita. Vasemmanpuoleinen lanka on Alizen villasekoitetta, tosin villaa vain 20% ja loput akryyliä. Lanka on paksuhkoa, neuloin 4,5 pyöröllä. Lankaa kului vajaa 200 grammaa. Väriltään tämä muistuttaa paljon Nallen Luontopolku Tuohta.

Oikeanpuoleinen pari onkin tuttua lankaa, Seitsemän veljestä raitaa. Kulutus näihinkin parisataa grammaa.


2 kommenttia:

  1. Kovasti näyttävät erilaisilta nämä kuvan säärystimet. Johtuu varmaan langasta vai puikoista vai silmukkamäärästä? Hyvältä näyttää kumpikin säärystinpari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo langanpaksuus tekee niistä erinäköiset.

      Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...