torstai 3. marraskuuta 2016

Puisista hahmoista korvakoruja

Nämä puiset henkilöhahmot kuuluvat samaan "postinlakon jumissa olleet" tilaukseen. En sitten jostakin syystä ole kasannut näitä korvakoruiksi aiemmin. Nyt olen ryhdistäytynyt ja kaivellut tarvikkeita tarkemmin esiin.
Syyspimeän valot tekevät tepposiaan joissakin kuvista, oikeanpuoleinen on niissä se väritykseltään oikea.
6 kommenttia:

 1. Moi Kirsi! Kivoja koruja taas kerran ja nuo jouluaiheiset varsinkin. Minulla on sellaset nakkisormet ettei varsinkaan korujen tekoon olisi mitään jakoa. Kädentaitomessuilla viime viikonloppuna ihastelin monen koruntekijän tuotoksia ja ajattelin samalla sinun korujasi. Ihania ovat! Olen yrittänyt neuloskella joulumyyjäisiä varten sukkia ja lapasia, aikaa vaan on aina liian vähän ja parhaat ideatkin syntyvät vasta neuleiden edetessä. Nautin kovasti siitä että saatiin pikkuriikkisen lunta ja muutama pakkasaste, tuntuu kuin elämä olisi virkistynyt puolella. Mukavaa pyhäinpäivää Sinulle, meillä on tarkoitus pistäytyä pyhäinpäivän ratoksi miehen tädin 90-vuotispäivillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kehuista Ievastiina! Korujenteko on ollut vähemmällä, olen neulonut säärystimiä. Niitten tekemiseen menee aikaa. Sulla on ihania neulomuksia :)
   Täällä on viikonloppuna Kätevä-messut, olin menossa sinne auttamaan likkakaveria. Eilen alkoi lievä mahatauti ja kuume. Se sitten niistä messuista. Täällä satoi keskiviikkona ja eilen lunta pakkastuulen kera. Ihanaa valoa tuli!
   Hyvää Pyhäinpäivän viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Toivottavasti olet pian taas kunnossa! Kivoja korviksia! Onko noi isoja? Varmasti kuitenkin kevyitä, kun ovat puuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöä on nyt vielä. Noi tyypit on noin 4-6 senttiä korkeita. Kevyitä ne on.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...