perjantai 14. huhtikuuta 2017

Huonoa tuuria

Pitkästä aikaa pääsin mukaan Buzzador-kokeiluun. Olen kyllä yrittänyt useampaan, mutten ole ollut sopivaa kohderyhmää tai kokeilijoiden määrä on ollut jo täynnä.

Nyt pääsin kokeilemaan Santamaria-tuotteita. Keskiviikkona hain paketin lähipostista. Kävelin ulos postin ovesta ja jotakin poksahti. En ensin edes tajunnut mitä tapahtui. Paketista tipahti mangokastikepurkki ja meni tietenkin rikki, lasia kun oli.

Keräilin lasinsirut pois ja kävin sanomassa virkailijalle tapahtuneesta. Hän totesi minulle, että paketissahan oli "vaurioitunut"- tarrat molemmissa päissä. Eipä sitten sanonut sitä pakettia luovuttaessaan.

Laitoin Buzzadorille viestin asiasta ja nyt odottelen vastausta. Postin reklamaatiota en voinut tehdä koska en tiennyt kaikkia tarvittavia asioita.2 kommenttia:

 1. No johan oli huono tuuri matkassa. Saitko paljon eri tuotteita testattavaksi? Mitä olet tykännyt? Minä en ole enää jaksanut yrittää saada Buzzador- tuotteita testattavaksi. Pitäisi somettaa niin paljon. En ole naamakirjassa ja en halua blogata Buzzador- jutuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tässä paketissa ehjänä kotiin alemman kuvan tortillat ja maustepussin.
   Aika vähän on ollut mua kiinnostavia tai mihin olisin sopiva. Nyt on ollut aika paljon lapsiperheiden tuotteita tai kalliita jotka maksullisia.

   Poista

Heipsan, toivon, että täällä blogissani kävijät jättäisivät pienen tai isommankin tervehdyksen käynnistään... Niitä on mielestäni tosi kiva lukea.

Sunnuntaishoppailua

Kävimme eilen tutustumassa Orimattilan Megamyyntiareenan lankavalikoimaan. Olihan siellä vaikka mitä. Kässäpussiosastolta ostin nämä langa...